Catering Laholm

Catering är ett mycket bekvämt och uppskattat koncept där man beställer mat från en utvald firma som sedan levererar till dig i Laholm, och ibland även serverar den, åt en till/på den plats man som anger i beställningen. Som cateringalternativ för exklusiva festsammanhang i Laholm finns vi på flotta Svarta Örnshuset, så även om du väljer att ha din fest i egna lokaler så kan vi hjälpa dig att göra festen till en kulinarisk upplevelse.

Boka catering - vi leverar till Laholm

Hyra av tallrik, bestick, och glas 75kr/st. Hyra av dukar 120kr/st. Hyra av servetter 35kr/st. Vi gör även smörgårdstårtor och vanliga tårtor för er tillställning.

Hör gärna av er så berättar vi mer. Har ni övriga önskemål, försöker vi lösa det tillsammans. Hyrpriserna är fasta men föremål för förändring och finns det ytterligare önskemål är du välkommen att föra fram dessa så finner vi en lämplig lösning.

 

Vad ingår?

Vad som ingår i våra cateringpaket är helt och hållet upp till dig. Vi erbjuder många val och är dessutom flexibla om du har några särskilda önskningar som kanske inte vanligtvis skulle ingå. Vi är mycket erfarna festarrangerare och vet hur mycket mat som går åt till olika tillfällen och gästantal – men det är alltid du som vår kund som bestämmer.

Mat för oss samman

Genom alla tider är det just maten som har varit vår gemensamma nämnare, det ligger något fundamentalt i att umgås kring mat och att fira med mat. Mat är vårt primära drivmedel, men också föremål för oerhört mycket njutning och därför ska all mat vi äter baseras på väl valda råvaror och tillagas med omsorg – och sättet som maten presenteras på är högst avgörande för hur den upplevs.

Fraktavgift tillkommer på 150: - ex moms under beställning på 5000: - | Faktureringsavgift 25: -

Ändringar av bokning sker senast 48 timmar

 


 

-Kockarnas buffé-

240kr/person

 

Varmrökt lax
Äppelbakad fläsksida
Grillad kyckling med örtvinägrett
Avoli med tvist
Ostpaj
Gratäng
Grönsallad
123 picklad sallad
Bröd
Smör
Druvor
Brieost

 


 

-Halländsk buffé-

255kr/person

 

Laxtartar
Najad lax
Rostbiff med halländska influenser
Potatissallad
Grönkålspaj
Grönsallad
Säsongens grönsaker
Halländska ostar
Smör
Bröd
Druvor

 


 

-Medelhavs buffé-

295kr/person

 

Lufttorkad skinka
Salami
Carpaccio på dagens fångst
Kyckling och köttspett med citron och vitlök
Marinerade yoghurtbollar
Pastasallad med pesto
Spenat, tomat och mozzarellapaj
Oliver
Couscoussallad
Aioli
Salsa verde
Lantbröd
Vispat smör


 

-Sött till kaffet-

 

Äpple, vanilj, kanel
45: -

Choklad, kola, nötter
45: -

Vanilj, citron, bär/frukt
49: -

Petit choux
45: -