Äntligen julbord med premiär 24 november!

Snart har vi julpyntat vårt härliga hus och vi längtar efter att få öppna dörrarna till vårt uppskattade julbord i Halmstad och välkomna dig till en upplevelse som bygger på omtanke och vällagad mat med en personlig och generös service.

Känn julstämningen i våra vackra salonger och njut en helkväll med familjen, vännerna eller arbetskamraterna. Vi lagar det mesta själva och i år har kockarna tänkt till för att presentera nya, spännande inslag på julbordet.

Vi älskar visserligen lutfisk och dopp i grytan men just det kommer du dock att sakna. Annars finns det mesta som man kan önska sig och det presenteras smakfullt på små fat som byts hela tiden. Sillar med bett, delikatesser och kallskuret, kål och småvarmt, ostar och ris à la Malta. Den hemkryddade snapsen är välkyld och gottebordet går inte av för hackor. På lunchen serveras ett mindre julbord men utan att viktigheterna saknas.

Pris på årets julbord är 695 kr per person.

Se meny för catering & jullunch

Catering:

Väljer du en annan festlokal eller vill äta hemma, erbjuder vi även catering både lunch och kväll för minst 20 personer. Kontakta oss för offert.

När?:

Julbord  serveras från 24/11 till 21/12 onsdag-lördag Från kl 18.00

Jullunch serveras från 6/12 till 22/12 onsdag-fredag från kl 11.30

Catering efter överenskommelse.

 

Boka bord och catering

För bokning av bord ring eller mejla oss på [javascript protected email address] eller 035 - 10 30 89

Varmt välkommen & God jul

Önskar Daniel Pettersson med personal.