Beställ julbords catering till julafton

Vill du koppla av på julafton men ändå njuta av ett välsmakande julbord?

Vi fixar det åt dig! Beställ din julbuffé hos oss för avhämtning strax före julafton. Buffén innehåller de godaste julsillarna, lax, skinka och de klassiker som hör julen till, så du ska inte behöva sakna något.

Priset är 300 kr per person. Önskas ris à la Malta med hemkokt bärsås tillkommer 55 kr per person.

Beställ senast den 18 dec kl 20 på

kontakt@svartaornshuset.se eller 035-10 30 89

Se menyn här

Du hämtar julmaten hos oss 22-23 december kl 10-12.

God Jul!

önskar

Daniel Pettersson med personal

Äntligen julbord med premiär 26 november!

Snart har vi julpyntat vårt härliga hus och vi längtar efter att få öppna dörrarna i Halmstad till vårt uppskattade julbord och välkomna dig till en upplevelse som nygger på omtanke och vällagad mat med en personlig och generös service.

Känn julstämningen i våra vackra salonger och njut en helkväll med familjen, vännerna eller arbetskamraterna. Vi lagar det mesta själva och i år har kockarna tänkt till för att presentera nya, spännande inslag på julbordet.

Vi älskar visserligen lutfisk och dopp i grytan men just det kommer du dock att sakna. Annars finns det mesta som man kan önska sig och det presenteras smakfullt på små fat som byts hela tiden. Sillar med bett, delikatesser och kallskuret, kål och småvarmt, ostar och ris à la Malta. Den hemkryddade snapsen är välkyld och gottebordet går inte av för hackor. På lunchen serveras ett mindre julbord men utan att viktigheterna saknas.

Pris på årets julbord är 595kr per person.

Se meny för catering & jullunch

Catering:

Väljer du en annan festlokal eller vill äta hemma, erbjuder vi även catering både lunch och kväll för minst 15 personer. Kontakta oss för offert.

När?:

Julbord onsdag-lördag

Jullunch onsdag-fredag från kl 12.

Catering efter överenskommelse.

 

Boka bord och catering

I år är vi extra rädda om varandra och platserna är därför något begränsade, för att vi ska kunna hålla omtänksamt avstånd. Boka på kontakt@svartaornshuset.se eller 035 - 10 30 89

Varmt välkommen & God jul

Önskar Daniel Pettersson med personal.