Catering är ett mycket bekvämt och uppskattat koncept där man beställer mat från en utvald firma som sedan levererar, och ibland även serverar den, åt en till/på den plats man som anger i beställningen. Som cateringalternativ för exklusiva festsammanhang i Halmstad finns vi på flotta Svarta Örnshuset, så även om du väljer att ha din fest i egna lokaler så kan vi hjälpa dig att göra festen till en kulinarisk upplevelse.

Mat för oss samman

Genom alla tider är det just maten som har varit vår gemensamma nämnare, det ligger något fundamentalt i att umgås kring mat och att fira med mat. Mat är vårt primära drivmedel, men också föremål för oerhört mycket njutning och därför ska all mat vi äter baseras på väl valda råvaror och tillagas med omsorg – och sättet som maten presenteras på är högst avgörande för hur den upplevs.

Vad ingår?

Vad som ingår i våra cateringpaket är helt och hållet upp till dig. Vi erbjuder många val och är dessutom flexibla om du har några särskilda önskningar som kanske inte vanligtvis skulle ingå. Vi är mycket erfarna festarrangerare och vet hur mycket mat som går åt till olika tillfällen och gästantal – men det är alltid du som vår kund som bestämmer.

Övring info vid catering

Hyra av tallrik, bestick, och glas 50kr/st. Hyra av dukar 95kr/st. Hyra av servetter 30kr/st. Vi gör även smörgårdstårtor och vanliga tårtor för er tillställning.

Hör gärna av er så berättar vi mer. Har ni övriga önskemål, försöker vi lösa det tillsammans. Hyrpriserna är fasta men föremål för förändring och finns det ytterligare önskemål är du välkommen att föra fram dessa så finner vi en lämplig lösning.
-Kockarnas buffé-

235kr/person


Varmrökt lax
Långbakad fläsksida
Ungtupp - jerk style
Ostpaj
Potatisgratäng
Säsongsallad
Rökt persiljemajonäs
Smör och bröd
Brieost, drivor och kex
-Halländsk buffé-

240kr/person


Najadlax
Husets inkokt lax
Fläder och örtmajonnäs
Gravlaxsås
Hjortterrin
Potatissallad med halländsk rapsolja
Grönkålspaj
Säsongsallad
Bröd och smör
Halländska ostar med kex och druvor
-Italiensk buffé-

260kr/person


Pasta sallad med pesto
Tonfisk med örtarpinader
Gnocci med rökt sidfläsk & örter
Salami
Lufttorkad skinka
Grillad kyckling med melonsallad
Oliver
Kronärtskockor
Mozzarella
Soltorkade tomater
Rucolla sallad med lök & tomat
Paj med spenat, färskost & pecorino
Foccio
Vispat smör med olivolja