Catering Halmstad

Hallansk buffé

Vi hjälper dig med cateringen

Catering är ett mycket bekvämt och uppskattat koncept där man beställer mat från en utvald firma som sedan levererar, och ibland även serverar den, åt en till/på den plats man som anger i beställningen. Som cateringalternativ för exklusiva festsammanhang i Halmstad finns vi på flotta Svarta Örnshuset, så även om du väljer att ha din fest i egna lokaler så kan vi hjälpa dig att göra festen till en kulinarisk upplevelse.

Mat för oss samman

Genom alla tider är det just maten som har varit vår gemensamma nämnare, det ligger något fundamentalt i att umgås kring mat och att fira med mat. Mat är vårt primära drivmedel, men också föremål för oerhört mycket njutning och därför ska all mat vi äter baseras på väl valda råvaror och tillagas med omsorg – och sättet som maten presenteras på är högst avgörande för hur den upplevs.

Vad ingår i vår catering?

Vad som ingår i våra cateringpaket är helt och hållet upp till dig. Vi erbjuder många val och är dessutom flexibla om du har några särskilda önskningar som kanske inte vanligtvis skulle ingå. Vi är mycket erfarna festarrangerare och vet hur mycket mat som går åt till olika tillfällen och gästantal – men det är alltid du som vår kund som bestämmer. Catering är perfekt när du vill avsnjuta vår mat någon annanstans än hos oss i Halmstad. Läs mer om catering till en bröllopsfest eller om du är ute efter catering i Falkenberg alternativt catering i Laholm.

Grekisk buffé

Övrig info vid catering

Hyra av tallrikar, bestick, och glas 125 kr/kuvert. Hyra av dukar 150 kr/st. Hyra av servetter 50 kr/st. Vi gör även smörgårdstårtor och vanliga tårtor för er tillställning.

Hör gärna av er så berättar vi mer. Har ni övriga önskemål, försöker vi lösa det tillsammans. Hyrpriserna är fasta men föremål för förändring och finns det ytterligare önskemål är du välkommen att föra fram dessa så finner vi en lämplig lösning.

All catering gäller från minumum 15 personer.

Fraktavgift på 300 kr tillkommer inom Halmstad.

Ändringar på antal kan göras 48 timmar innan därefter debiteras fullt pris på mat kuvert.