Äntligen julbord med premiär 25 november!

Snart har vi julpyntat vårt härliga hus och vi längtar efter att få öppna dörrarna till vårt uppskattade julbord i Halmstad och välkomna dig till en upplevelse som bygger på omtanke och vällagad mat med en personlig och generös service.

Känn julstämningen i våra vackra salonger och njut en helkväll med familjen, vännerna eller arbetskamraterna. Vi lagar det mesta själva och i år har kockarna tänkt till för att presentera nya, spännande inslag på julbordet.

Vi älskar visserligen lutfisk och dopp i grytan men just det kommer du dock att sakna. Annars finns det mesta som man kan önska sig och det presenteras smakfullt på små fat som byts hela tiden. Sillar med bett, delikatesser och kallskuret, kål och småvarmt, ostar och ris à la Malta. Den hemkryddade snapsen är välkyld och gottebordet går inte av för hackor. På lunchen serveras ett mindre julbord men utan att viktigheterna saknas.

Se meny för catering

Catering:

Väljer du en annan festlokal eller vill äta hemma, erbjuder vi även catering både lunch och kväll för minst 15 personer. Kontakta oss för offert.

När?:

Julbord 25/11-22/12 Ons-lör från kl 18.

Jullunch 7/12-22/12 Ons-fre från kl 11.30.

Catering kör vi från den 25/11-22/12 

 

Boka bord och catering

Boka på [javascript protected email address] eller 035 - 10 30 89 alt 0736536557

Varmt välkommen & God jul

Önskar Daniel Pettersson med personal.