Julbord catering Halmstad

Vårt coronaanpassade julbord kommer till dig! I år är ingenting sig likt för någon men vi gör allt för att du ska kunna njuta av vårt julbord i en så trygg och säker miljö som möjligt.

Givetvis finns vårt julbord att beställa för avhämtning (se nedan) om du vill äta hemma eller i en annan lokal.

Se meny jultallrik catering

Boka bord och catering

I år är vi extra rädda om varandra och platserna är därför något begränsade, för att vi ska kunna hålla omtänksamt avstånd. Boka på kontakt@svartaornshuset.se eller 035 - 10 30 89

Äntligen julbord med premiär 27 november!

Snart har vi julpyntat vårt härliga hus och vi längtar efter att få öppna dörrarna till vårt uppskattade julbord och välkomna dig till en upplevelse som nygger på omtanke och vällagad mat med en personlig och generös service.

Känn julstämningen i våra vackra salonger och njut en helkväll med familjen, vännerna eller arbetskamraterna. Vi lagar det mesta själva och i år har kockarna tänkt till för att presentera nya, spännande inslag på julbordet.

Vi älskar visserligen lutfisk och dopp i grytan men just det kommer du dock att sakna. Annars finns det mesta som man kan önska sig och det presenteras smakfullt på små fat som byts hela tiden. Sillar med bett, delikatesser och kallskuret, kål och småvarmt, ostar och ris à la Malta. Den hemkryddade snapsen är välkyld och gottebordet går inte av för hackor. På lunchen serveras ett mindre julbord men utan att viktigheterna saknas.

Se meny för julbord

Se meny för catering & jullunch

Catering:

Väljer du en annan festlokal eller vill äta hemma, erbjuder vi även catering både lunch och kväll för minst 15 personer. Kontakta oss för offert.

När?:

Julbord tisdag-lördag från kl 18.

Jullunch tisdag-fredag från kl 12.

Catering efter överenskommelse.

 

Boka bord och catering

I år är vi extra rädda om varandra och platserna är därför något begränsade, för att vi ska kunna hålla omtänksamt avstånd. Boka på kontakt@svartaornshuset.se eller 035 - 10 30 89

Varmt välkommen & God jul

Önskar Daniel Pettersson med personal.