Konferens Halmstad

Konferens i Halmstad där stolar är uppställda på rad

Vill du skämma bort dina anställda med en konferens de sent ska glömma?

Då är du välkommen att boka den hos oss på Svartaörnshuset i Halmstad. Vi erbjuder inspirerande miljöer som får dina konferensdeltagare att känna sig bortskämda, och är det något som ger känsla av tillhörighet och, i förlängningen arbetslust, så är det just en känsla av att man är uppskattad och värdesatt. Att investera i saker som flotta konferenser är ett förhållandevis enkelt sätt att skapa god stämning på den arbetsplats du leder.

Svarta Örnshusets konferens

Här erbjuder vi konferenser i slottsliknande miljö. Boka halv eller heldag genom att ringa på telefon nummer 035-10 30 89 eller maila oss på kontakt@svartaornshuset.se.

Heldag 425 kr/person exkl moms

Halvdag 365 kr/person exkl moms

Exteriör bild av Svarta Örnshuset

Vad gör en bra konferens?

Det finns väldigt många olika typer av företag och en hel del olika upplägg för en lyckad konferens. Huvudsyftet med en konferens är att gå igenom företagets visioner; en ny plan eller kanske ett nytt projekt. Ofta handlar det om utbildning och/eller information. Man vill fånga deltagarnas uppmärksamhet och intresse vilket ställer höga krav på den som leder konferensen. Man måste vara intressant och gärna fängslande att lyssna på, men miljön och känslan av syfte och samhörighet är faktiskt minst lika viktiga.

Att bjudas på en flott konferens i tjusiga salar och bjudas på mat lagad efter matlagningskonstens alla regler av högutbildade kockar är att bädda för framgång. Vi på Svartaörnshuset i Halmstad ger dig de absolut bästa förutsättningarna för att du ska kunna ge dina anställda en lyckad och minnesvärd konferens i Halmstad.

Era önskemål styr

På vår herrgård erbjuder vi konferenssalar i slottsliknande miljö, men med alla moderna tillbehör som behövs på en konferens idag tillgängliga. Vi ser våra konferensgrupper som högt ärade gäster och behandlar dem därefter.

Du kan välja mellan att boka in er konferens på Svartaörnshuset i Halmstad för heldag eller halvdag, beroende på de behov som finns, och genom nära kontakt med oss så skapar vi ett upplägg som passar era önskemål som handen i handsken.