Food Truck Halmstad

En food truck på kvällen

Välkommen till en matupplevese på färden!

Vår foodtruck i Halmstad erbjuder det bästa inom mat på vägen, följ vår facebook för att se var vi är idag! Ni kan även nå oss genom vårt formulär om ni har några frågor!

Var är vi idag?

Om du är sugen på lite gott käk idag så är det smidigast att klicka in på Facebook och kolla var vi står parkerade just idag. Annars är det bara att mejla oss på info@foodtruckhalmstad.se eller ringa oss på 035-10 30 89. Ses snart!

En food truck på gatan med gäster

Om oss

Vi älskar att servera vällagad och god mat och idén om foodtruck har vi haft ett bra tag. Det amerikanska spåret sladdade vi in på i samband med min bil som är en gammal Ford Stepvan från 1941. Historien bakom bilen är en gammal budbil som varit i Railway Express Agency ägor mellan åren 1941-1963. Vi sökte något unikt. Det har vi nu funnit! Vi kommer servera amerikansk mat med influenser från Halland och Sverige. Allt från smaskiga hamburgare till grymma mackor och burritos.

Till vardags driver jag Svarta Örnshuset som är en festvåning mitt i Halmstad city. Där jobbar jag med allt från kalas, jubileum, bröllop, och catering. På sommaren har vi även populära temakvällar i vår fantastiska trädgård. Så som räkfrossa och musselkvällar. Vår grundtanke är att ta vara på dem läckra svenska råvarorna. Jobba säsongsinspirerat, och få fram dem härliga smaker på säsongens produkter. Från grund till ert bord.